Dolaskom plejmejkera Skučija Smita, košarkaši Vojvodine su okončali prelazni rok i već su uveliko započeli pripreme i trening utakmice za predstojeću sezonu.
  • Navijač

    05.09.2024 12:25
    Poslednji mladi igrač koji je stasao u Vojvodini je Milenko Tepić. U međuvremenu su kroz klub prošli i, između ostalih ,Nikola Jokić koji je pobegao jer niko nije prepoznao njegov talenat, a i Nikola Topić je Novosađanin koji je šansu dobio u Beogradu umesto ovde...Ništa se iz toga nije naučilo, neko će od ove dece što su otišli isto napraviti karijere negde drugde.
  • Slaninar

    05.09.2024 12:15
    Konačno jedan objektivan i kritički tekst ka kk Vojvodina u smislu razvoja i davanja šanse mladim igračima. Klub bi trebao da bude magnet za talentovane igrače iz cele Vojvodine, umesto toga , deca beže glavom bez obzira od njega.Kako se priča u košarkaškim krugovima i ova dvojica najtalentovanijih su tražili da idu jer vide da za njih nema mesta. Odgovornost je svakako na ljudima koji vode klub i treneru. Ako ne umeju da rade neka se sklone pa neka neko drugi proba. Jedino ulazak u Aba 1 ligu opravdava ovakvo ponašanje ali na žalost kada se prošle godine nije uspelo, šansa je definitivno propala. Ovoliko trošenje novca za prvo mesto u kls nema nikakvog smisla.
  • Anonimus

    05.09.2024 11:58
    Zanimljivo napisan i dobronameran tekst!
  • Zz

    05.09.2024 11:04
    Slaba perspektiva mladih? Nemoguće da smene trenera svaka tri meseca i angažovanje savetnika nisu dali rezultate…
  • ARMAGEDON

    05.09.2024 10:57
    BRUKA I SRAMOTA
    Predsednik kluba je navijač komunistčkog kluba iz Beograda!
  • Lacika

    05.09.2024 10:56
    Dakle
    Ako je bombasto najavljeno da će obavezno da se podigne nivo omladinske škole u NS, znači da se ne poštuje politika kluba. Zna li javnost, a šta ako posle ovoga ne bude ostvaren cilj, ulazak u ABA 1. Ima li odgovornosti za neuspeh, uloženo mnogo, nije cilj ostvaren...
    Tekst je odličan i postavlja mnoga pitanja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna